Özel Anaokulu Açmak İçin Gerekli Şartlar

Eğitim, çocuklarımızın geleceğini şekillendiren en kritik yatırımdır ve bu serüvenin ilk adımı anaokulu ile başlar. “Okul Danışmanlığı Hizmetleri” olarak bizler, çocuklarımıza sağlam bir eğitim temeli atmanın önemini derinden anlıyoruz.

Bu nedenle, kendi anaokulunuzu açma hayalinizi gerçeğe dönüştürmek için ihtiyacınız olan her türlü bilgiyi ve desteği sağlamaya adanmış durumdayız. “Anaokulu Açmak İçin Gerekli Şartlar” rehberimizle, bu sürecin her adımında yanınızda olacağız.

Anaokulu açmak, sadece bir işletme kurmak değil, aynı zamanda toplumumuzun temel taşlarını döşemektir. “Okul Danışmanlığı Hizmetleri” olarak, bu önemli görevin farkındalığı ile hareket ediyor ve sizlere anaokulu açma sürecinde en doğru bilgileri sunuyoruz.

Bu rehberde, ideal yer seçiminden nitelikli eğitim kadrosu oluşturmaya, yasal izinlerden maliyet analizlerine kadar her detayı titizlikle işleyeceğiz. Eğitim sektörüne adım atarken karşılaşabileceğiniz yasal zorunluluklar, eğitim standartları ve kalite yönetimi gibi konularda da uzman bilgimizle sizlere yol göstereceğiz.

Anaokulu Açmak İçin Gerekli Şartlar Nelerdir?

Anaokulu Açmak İçin Gerekli Şartlar/Anaokulu Açma Süreci

Anaokulu açma süreci bir fikrin doğuşu ile başlıyor. Anaokulu açmak fikri oluştuğu andan itibaren neler yapılması gerektiği konuları araştırılıyor. Yazının başlığı gibi soru hemen geliyor “Anaokulu açmak için gerekli şartlar nelerdir?”

Bu süreçte insanlar ilk olarak kimler kreş açabilir? sorusunun cevabını arıyor. Kuruculuk şartları sağlandıktan sonra anaokulu açmak için gerekli şartlar nelerdir sorularının cevabını arıyor. İşte siz tam da bu aşamada yazımızı okuyorsunuz. Çok şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz çünkü bu alanda alabileceğiniz en doğru bilginin olduğu yerdesiniz. 

Okul Danışmanlığı Hizmetleri olarak 2009 yılında başladığımız bu serüvende Türkiyenin İlk Anaokulu Danışmanlık Firması olmanın gururunu yaşıyoruz.  

Anaokulu açma süreci, sürekli bilgi aramayı gerektirir. Lakin önümüze çıkan her bilginin doğruluğunu sorgulamamız gerekmektedir. Bir süre sonra hiç bir ilerleme olmadığını hissedebilirsiniz. Çünkü beklentileriniz ve karşınıza çıkan her bir ayrıntı bazen can sıkıntısına bile neden olabilir. Anaokulu açmak için gerekli şartlar bir tane olmadığı için süreç iyice içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Anaokulu açma sürecinde karşınıza çıkacak detaylar;

  • Anaokulu için bina seçmek,
  • Anaokulu tadilatları, 
  • Anaokulu malzemeleri
  • Anaokulu personel alımları,
  • Anaokulu açmak için gerekli belgeler ve izinler, 
  • Anaokulu açma maliyetler, 
  • Anaokulu eğitim programı 

Anaokulu açmaya karar verdikten sonra ilk işiniz yer bulmak olacak.

Okul danışmanlığı Hizmetleri olarak uzmanlığımızla en çok karşımıza çıkan ve anaokulu açmak isteyenlerin aradıkları konuları sizler için bir araya getirdik. Keyifli okumalar.

Anaokulu Açmak İçin Gerekli Şartlar Nelerdir?

Anaokulu Açmak İçin Gerekli Şartlar / Yer Seçimi ve Fiziksel Koşullar

Bir anaokulu açmak için öncelikle binaya ihtiyacımız olacak. Planlamanızı bu yönde yapmanız son derece yararlı olacaktır. Yalnız belirtmekte fayda var ki hedefinizi asla küçük tutmayın. 

Bir anaokulu binası seçerken bir çok kriter karşımıza çıkacak ama akılları karıştırmayacağız. Bu konuda detaylı yazımıza Anaokulu bina seçimi başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Bir yerin anaokulu binası olarak kullanılması için gereken nitelikler vardır. Bu nitelikler anaokulu prosedürleri için önemli bir konudur. Yaklaşık 60-80 kapasiteli bir yer için en az 350 m2 lik bir alana ihtiyacımız olacak.

Peki biz anaokulu binası olarak nasıl bir yer bakmalıyız?

Anaokulu binası olarak kullanılacak yerlerin temel özelliği zeminle bağlantılı olma zorunluluğudur. Bir binanın girişinde bulunan dükkan formatlı bir yerde açabileceğiniz gibi o apartmanın tamamında da açabilirsiniz. Yeter ki asgari ihtiyaçlarınızı karşılasın.

Bir diğer zorunluluk ise binanın iskan belgesinin olmasıdır.  Eğer site içinde ya da dükkan formatlı bir yer bulmuşsanız bina ya da site yönetiminin size onay vermesi gerekmektedir.

Diğer bir zorunluluk ise alkollü içki satan yerlere 100 metre kuralıdır. Bu tip yerlerden uzak olmanızı tavsiye ederiz.

Bulduğunuz anaokulu binasının fiziksel özellikleri tamamen yasal prosedürlere göre işleneceğinden detaylar hakkında bilgi sahibi olmak iyidir.

 Anaokulu bina seçimi ve fiziksel koşulları özetlersek aşağıdaki maddeleri mutlaka dikkate almalısınız.

  1. Bina ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek seviyede olmalı ( En az 350 m2)
  2. Alkollü içki satan yerlerden 100 metre uzaklıkta olmalı
  3. Site içi ya da apartman altındaysa muvafakat belgesi olmalı
  4. İskan belgesi olmalı
  5. En az 100 m2 bahçe alanına sahip olmalıdır.
Anaokulu Açmak İçin Gerekli Şartlar Nelerdir?

Anaokulu Açmak İçin Gerekli Şartlar /Eğitim Kadrosu ve Personel Gereklilikleri

Bir anaokulu ekip çalışması gerektirir. Personel kadrosu oluşturmak son derece önemlidir. Oluşturacağınız kadro sizin işletmenizin kalitesini yansıtacaktır.

Tam da bu nedenden dolayı personel seçimi son derece önemli bir konudur. Mevcut anaokulu ve kreşlerde personel sirkülasyonunun fazla olması, sizin için avantajlı olabilmelidir. Bir personelin yaşam kalitesinin artırılması durumunda sağlayacağı katkı maksimum boyuta çıkacaktır.

Anaokulu ekip işidir. Ekip yönetmek ise başlı başına bir iştir. Uzmanlığınız, tecrübeleriniz personelin gelişiminde çok önemli bir role sahip olacak. Onların hayranlık duyduğu kişiler olacaksınız.

Personelin önemine değindikten sonra bir anaokulunda bulunması gereken kadro hakkında bilgimiz paylaşalım. Sizler kendi işletmenizde istediğinizi bulundurabilirsiniz. 

Anaokullarında çalışacak personel listesi

  1. Anaokulu müdürü
  2. Eğitim koordinatörü
  3. Anaokulu öğretmeni
  4. Halkla ilişkiler personeli
  5. Temizlik görevlisi
  6. Aşçı
  7. Yardımcı personel ( hizmet alımları için)
    1. Drama Öğretmeni
    1. Resim öğretmeni
    1. Spor öğretmeni
    1. Psikolog
    1. Diyetisyen
    1. Robotik kodlama öğretmeni
    1. Halk dansları öğretmeni
    1. Müzik öğretmeni
    1. İngilizce ( Yabancı dil) öğretmeni)

Gördüğünüz gibi  çok fazla personel çalıştırmanız gerekecek. Burada çalıştırdığınız her personelin sizin kurumunuzu temsil yeteneği yaptığınız işin kalitesi açısından da son derece önemlidir.  

Anaokulu açmak için gerekli şartlar sadece yasal süreçler için değil aynı zamanda oluşturacağımız kalite algısının da şartları olmalıdır.

Anaokulu Açmak İçin Gerekli Şartlar Nelerdir?

Anaokulu açmak için gerekli şartlar / Belgeler ve İzinler

Şuana kadar yasal süreci de içinde bulunduran konulara değindik. Ama genel anlamda açıklama yaptık. Anaokulu açmak için gerekli belgeler nelerdir ve anaokulu açma izinlerini nasıl alacağımız hakkında süreci ele alacağımız konuya değineceğiz. Yine bu konu hakkında detaylı bir yazımız mevcut. Anaokulu açmak için gerekli belgeleri tüm detaylarıyla yazımızda bulabilirsiniz. ( LİNK VER)

Anaokulu açma evraklarını Milli Eğitim Bakanlığına vereceğimizi hatırlatmak isteriz. Buradaki bilgiler Özel öğretim kurumları yönetmeliğinde yer alan bilgiler nezdinde hazırlanmıştır.

Anaokulu açabilmek için gerekli koşulları madde madde özetlersek;

  1. Kuruculuk şartları
  2. Anaokulu Binası evrakları
  3. Müdür Evrakları
  4. Şirket evrakları
  5. Başvuru evrakları
  6. Yasal süreçler

1 Kuruculuk Şartları Kimler anaokulu açabilir

Bir anaokulu açabilmek için yeterliliğimizin olması gereklidir. Bu yeterlilik mesleki anlamda değil tamamen ticari faaliyetler için yeterliliktir. Özel anaokulu açabilmek için aşağıdaki şartlar aranır,

  1. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
  2. Devlete karşı işlenen suçlardan hüküm almamış olmak
  3. 18 yaşından gün almış olmak
  4. En az ilkokul seviyesinde diplomaya sahip olmak

Bu şartlar bir anaokulu açabilmek için gerekli olan ilk şarttır diyebiliriz.  Yalnız anaokulu açmak sadece şahıslara ait değil işletmeler ve devlet kurumları da anaokulu açabilirler. Konuyu derinlemesine ele aldığımız kimler anaokulu başlıklı yazımızda bu bilgilere sahip olabilirsiniz.

Eğer işletme değilseniz yukarıdaki şartlar size yeterlidir.

Kurucu olarak hazırlamanız gereken evraklar işletme evraklarınız, diplomanız gibi detayları hazırda bulundurmalısınız.

2 Anaokulu binası için gerekli evraklar

Bulduğunuz yerin anaokulu açmak için gerekli şartları taşıyıp taşımadığını göreceğimiz kısım tam da burasıdır. Başlangıçta değindiğimiz konuların dışında artık yasal verilere ihtiyacımız olacaktır. Yasal verileri yine resmi kurumlardan almamız gerekmektedir. Peki neler alacağız sırasıyla belirtelim.

  1. Yangın Önlemleri
  2. Sağlık Önlemleri
  3. Bina deprem kontrolleri
  4. Coğrafi koordinat
  5. Bina güvenlik önlemleri ( Teknik rapor )

Bu kadar evrağı nereden alacağım diye düşünmüş olma ihtimaline karşı bağlı bulunduğunuz ilde ilgili resmi ve özel kurumlar nezdinde çözeceğimizi söyleyebiliriz.

Belgelerin detayları anaokulu açmak için gerekli evraklar yazımızda mevcut olduğu için detaya girmiyoruz. Bu kadar fikir aşamasında yeterlidir. En azından neyle karşı karşıya olduğumuzu biliyoruz.  

3. Müdür evrakları

Anaokulu müdürü olacak kişinin evraklarını almamız gerekecektir.

  1. Diploma
  2. Adli sicil
  3. Hizmet dökümü ( milli eğitim müdürlüğünde alınması gerekmektedir, ek olarak sgk dökümü değildir)
  4. İkamet belgesi
  5. Sağlık belgesi
Anaokulu Açmak İçin Gerekli Şartlar Nelerdir?

Anaokulu Açmak İçin Gerekli Şartlar / Anaokulu Açma Maliyet Analizi ve Finansman

Planlamanın önemine bir kez daha vurgu yapacağımız kısım anaokulu açma maliyeti olacaktır. Her seçiminiz maliyetleri artıracak yada azaltacaktır. Dolayısıyla her aşaması ayrı bir önem taşıyan anaokulu açma işlemlerinin en önemli kısmındayız diyebiliriz.

Planlamadan bahsetmişken hedef kitlenizin kim olduğunu doğru planlamalısınız. Çünkü yapacağınız her çalışma size artı bir değer oluşturacaktır. Bu değerlerin toplamı ise bina seçimindeki tercihinizin beklentileri ile örtüşmelidir.

Burada ekonomik verilere odaklanmanız gerekecektir. Çok üzülerek söyleyeceğimiz şey maliyeti tutturma şansı sağlam bir proje yoksa çok zayıftır.

Anaokulu açma maliyeti ile ilgili makalemizde detaylar açıklayıcı olarak yer almaktadır.

Anaokulu açma maliyetleri aşağıdaki gibi olacaktır.

  1. Kira veya Gayrimenkul Satın Alma Maliyetleri:
    • Kira depozitosu ve ilk aylık kira
    • Satın alma durumunda gayrimenkul bedeli
    • Emlak komisyonları ve devir ücretleri
  2. Tadilat ve Dekorasyon Maliyetleri:
    • İç ve dış mekan tadilatları
    • Oyun alanları ve sınıflar için dekorasyon
    • Mobilya, eğitim materyalleri ve ofis ekipmanları alımı
  3. Lisans ve İzin Ücretleri:
    • İşletme ruhsatı
    • Sağlık ve yangın güvenliği izinleri
    • Diğer gerekli resmi izinler
  4. Personel Giderleri:
    • Öğretmenlerin ve yardımcı personelin maaşları
    • Sosyal güvenlik giderleri
    • Eğitim ve gelişim programları için ek maliyetler
  5. Sigorta Giderleri:
    • İşletme sigortası
    • Sorumluluk sigortası
    • Çalışan sigortaları
  6. Pazarlama ve Reklam Giderleri:
    • Açılış öncesi ve sonrası reklam kampanyaları
    • Web sitesi ve sosyal medya yönetimi
    • Broşür ve tanıtım materyallerinin basımı
  7. Eğitim Materyalleri ve Oyuncaklar:
    • Eğitici oyuncaklar ve oyun setleri
    • Kitaplar ve dijital eğitim araçları
    • Sanat ve el işi malzemeleri
  8. Güvenlik ve Gözetim Sistemleri:
    • Kamera sistemleri
    • Güvenlik alarm ve yangın ihbar sistemleri
    • Çocuk güvenliği için ek önlemler
  9. Yiyecek ve İçecek Maliyetleri:
    • Mutfak ekipmanları ve gereçleri
    • Günlük yiyecek ve içecek tedariki
    • Beslenme uzmanı danışmanlığı
  10. Bakım ve Temizlik Giderleri:
    • Temizlik malzemeleri ve ekipmanları
    • Düzenli bakım ve onarım hizmetleri
    • Atık yönetimi ve geri dönüşüm hizmetleri
  11. Teknoloji ve İletişim Giderleri:
    • Bilgisayarlar ve tabletler
    • İnternet ve telefon hizmetleri
    • Eğitim yazılımları ve uygulamaları

Bu maliyetlerin yanı sıra, beklenmedik giderler ve acil durum fonları için de bir bütçe ayırmak önemlidir. Ayrıca, işletmenin ilk aylarında düşük öğrenci sayısı gibi durumlar için işletme sermayesi de göz önünde bulundurulmalıdır.

İşletme Giderleri

Anaokulunu açtık ama neyle karşı karşıya kalacağımızın hesaplarını iyi yapmamız gerekiyor. Bir anaokulunda işletme giderleri aşağıdaki liste gibi karşımıza çıkabilir. Bu liste ihtiyaçlarınıza göre artar ya da azalır.

Anaokulu işletme giderleri

  1. Personel Maaşları
  2. Kira veya İpotek Ödemeleri
  3. Vergi Ödemeleri
  4. Kamu Hizmetleri (Elektrik, Su, Isınma)
  5. Sigorta Poliçeleri
  6. Eğitim Materyalleri ve Oyuncaklar
  7. Yiyecek ve İçecek Tedariki
  8. Temizlik ve Bakım Hizmetleri
  9. Pazarlama ve Reklam Giderleri
  10. Lisans ve İzin Ücretleri
  11. Teknoloji ve İletişim Giderleri
  12. Ofis Malzemeleri ve Sarf Giderleri
  13. Taşıma ve Lojistik Giderleri
  14. Profesyonel Hizmet Ücretleri (Muhasebe, Hukuk vs.)
  15. Acil Durum ve Beklenmedik Giderler için Ayrılan Fon
  16. Eğitim ve Gelişim Programları
  17. Güvenlik Sistemleri Yatırımı
  18. Amortisman Giderleri
Anaokulu Açmak İçin Gerekli Şartlar Nelerdir?

Anaokulu Açmak İçin Gerekli Şartlar / Eğitim Programı ve Materyal Seçimi

Anaokulu açmak için gerekli şartlar içinde yer almayan ama önemli bir konu olan okul öncesi eğitim programlarıdır. Var olanı kabul edip onunla mı devam edeceksiniz yoksa yeni bir yol mu çizeceksiniz.

Anaokulu açmak sorun değil de eğitim felsefesi ne olacak. Hangi amaçla çocuklara eğitim vermeyi planlıyoruz. Eğitim hedeflerimiz nelerdir gibi konular eğitim programının konusu olacaktır.

Buraya kadar okumayı başarmışsanız, işinizi ciddiye aldığınızı söyleyebiliriz. Çünkü eğitim yaklaşımı sizi siz yapan en önemli unsurunuz olacak. Rakiplerinizden ayrışmanızı sağlayacak ve anaokulu işletmesi konumlamanızı belirleyecektir.

Şimdi siz herkes gibi bir anaokulu mu yapacaksınız yoksa eşi benzeri olmayan profesyonel bir anaokulu mu yapacaksınız. Şuan bu yazıyı okuduğunuza göre profesyonel bir anaokulu olma hedefiniz var demektir.

Cevaplamanız gereken soru şu;

Benim anaokulumu diğerlerinden ayıran en önemli özellik neler olacaktır?

İşte bu sorunun cevabı eğitim felsefenizi oluşturacaktır. Akademik bir bakış açısıyla cevaplayabilirsiniz ya da tamamen duygularınızla hareket edebilirsiniz.

Araştırmalarınızda mutlaka Montessori eğitim yaklaşımı, Reggio Emilia, Waldorf, High Scope, Scamper, Steam gibi bir çok eğitim yaklaşımı ve programı görmüşsünüzdür.

Şimdiden söyleyelim hepsi hakkında bilgi sahibi olun ama kendi yaklaşımınızı oluşturun. Herşeyden önce ÖZGÜN ANAOKULU olun.

Anaokulu Açmak İçin Gerekli Şartlar / Pazarlama ve Tanıtım Stratejileri

Şuana kadar okuduğunuz her ayrıntı belirli bir sıralamayla ilerledi. Neden mi? Çünkü bu sıralama sizin pazarlama ve tanıtım stratejilerinizi belirleyecek önemli ve gizli bilgileri size sağladı. Sahada buradaki bilgilerin %30’unu ancak bulabilirsiniz.

Anaokulu açmak için gerekli şartlar içinde yer almayan ama mutlaka ele alınması gereken önemli konulardan biri pazarlama ve tanıtım stratejileridir.

Pazarlama yapmak reklam yapmak demektir. Reklam ise toplumun ihtiyaçlarına çözüm üreten hizmetlerle anlam kazanır. Yani siz ne sattığınızı bilemezseniz hiçbir reklamcı sizi hedefe götüremez.

Anaokulumuz çok yakında açılıyor? ( Güzel başlık)

Erken kayıt fırsatlarından yararlanmak için bizi arayın? ( belki merak uyandırıyor ama fırsatın ne olduğunu reklam veren bile bilmiyor)

Biz de diyoruz ki reklamın temellerinin somut hedeflerle birleşmesi gerekiyor. O yüzden yapacağınız her işi somutlaştırın.

Anaokulu açmak için gerekli şartlar

Anaokulu açmak için gerekli şartları birilerinin oluşturması gerekmiyor. Biz kendi standartlarımızı oluşturamadığımız müddetçe Milli Eğitim Bakanlığının şartları belirlemesi bir şey ifade etmiyor.

Sınıfların en az 15 m2 olması ve en fazla alınabilecek öğrencinin 20 olması bizim için bir şey ifade etmiyor. Bizim için bir şey ifade edebilmesi için, eğitimimizi yönetimimizi iyi belirleyip ihtiyacımızın ne olduğuna karar vermek. Mesela bizim için önemli olan 1 sınıf en az 40 m2 olsun ve en fazla 12 öğrenci alalım. Bu bir seçenek.

İçinde bulunduğumuz ortamın bize ne vaad ettiği ve ortamın şekillenebilmesi için önce ihtiyaçların şekillenmesi ve buna göre hareket edilmesi gerekmektedir.

Yani anaokulu açmak için gerekli şartları biz belirleriz.


    Anaokulu açmak için gerekli şartlar Sık Sorulan Sorular

    Anaokulu açmak için ne gerekiyor?

    Anaokulu açmak için gerekli olan şartlar içinde önemli bir yere sahip olan bina şartıdır. Bir yerin anaokulu olabilmesi için çeşitli tadilatlardan geçmesi gerekmektedir. Anaokulu açma standartlarına uygun hale getirilmesi ve anaokulu malzemeleri seçimlerini yapmanız gerekmektedir. İşlemlerin bitimiyle prosedür işlemlerine başlayabilirsiniz. Anaokulu bina şartları yazımızda detayları bulabilirsiniz.

    Anaokulu açmak için ne kadar sermaye gerekiyor?

    Anaokulu açmak için gerekli yatırım miktarını net söylemek çok zor olmakla beraber, orta halli bir çalışma için önerimiz yaklaşık 2,000,000 ₺ ( İki Milyon lira) alt limitiniz olsun. Yatırımınızın hangi büyüklükte olacağı, bu rakamı aşağıya ya da yukarı çekebilir. Anaokulu açma maliyeti adlı yazımızda detaylara ulaşabilirsiniz. Anaokulu açmak için binanızı buldunuz ve yatırıma uygunluğunu kontrol etmek için keşif çalışmamızdan faydalanabilirsiniz. Anaokulu keşif danışmanlığı çalışmasıyla, anaokulu binasının hem prosedürlere, hem de yatırıma uygunluğunu tespit edebilirsiniz.

    Anaokulu açmak için ne mezunu olmak gerekir?

    Özel anaokulları ticari bir işletmedir. Bu nedenle en az ilkokul mezunu olmanız yeterlidir. Üniversitelerin şu bölümü ya da bu bölümünü bitirin, anaokulu açma belgesiyle ya da kreş açma belgesiyle anaokulu açabilirsiniz gibi bir durum söz konusu değildir. Yatırım yapmak isteyen herkes anaokulu açabilmektedir. Kimler anaokulu açabilir? makalemizde tüm detayları belirttik.

    Anaokulu açmak için nereye başvuru yapmam gerekiyor?

    Anaokulu açmak için Milli Eğitim Bakanlığına Başvuru yapmanız gerekmektedir. Kreş ve gündüz bakımevi açmak için Aile Bakanlığına başvuru yapmanız gerekmektedir.

    Anaokulu Açmak için kaç personel gerekli?

    Anaokulu prosedür çalışmalarına başladığınızda yalnızca 1 müdürünüzün olması gereklidir. Diğer personellerinizi ruhsat alımı itibariyle başlatabilirsiniz. Başlangıç aşamasında ise

    • Müdür 1 kişi
    • Öğretmen 1 kişi
    • Aşçı 1 kişi
    • Temizlik personeli 1 kişi
    • Sekreter / Halkla ilişkiler 1 kişi

    olarak görevlendirme yapabilirsiniz.

    Anaokulu açmak için malzemeler nelerdir?

    Yerleşim planına bağlı kalarak,

    • Mutfak Malzemeleri
    • Anaokulu sınıf malzemeleri
    • Anaokulu Bahçesi oyun parkı
    • Müdür odası takımı
    • Giriş karşılama mobilya ve diğer anaokulu donatım malzemelerine ihtiyacınız olacaktır.

    Anaokulu malzemeleri hakkında bilgi almak için Anaokulu Malzemeleri Nelerdir? Nasıl Seçilir. makalemizi inceleyebilirsiniz.

    Sonuç olarak, anaokulu açmak, sadece bir işletme kurmak değil, aynı zamanda toplumun geleceğine yatırım yapmaktır. “Okul Danışmanlığı Hizmetleri” olarak, bu değerli yatırımı yaparken yanınızda olmanın gururunu taşıyoruz. Uzmanlığımız ve derinlemesine sektör bilgimizle, anaokulu açma sürecinizin her adımında size rehberlik etmeye hazırız. Gerekli şartların sağlanmasından, eğitim programının geliştirilmesine, mekan seçiminden, yasal prosedürlere kadar her detayda “Okul Danışmanlığı Hizmetleri” kalitesini ve farkını hissedeceksiniz.

    Eğitim sektöründe sağlam bir başlangıç yapmak ve anaokulu açmanın karmaşık sürecini kolaylaştırmak için “Okul Danışmanlığı Hizmetleri”ne güvenebilirsiniz. Biz, sizin başarınızı kendi başarımız olarak görüyor ve bu yolda en büyük destekçiniz olmayı hedefliyoruz. Şimdi, bu etkileyici yolculuğa çıkmak ve anaokulu açmanın tüm şartlarını eksiksiz bir şekilde yerine getirmek için “Okul Danışmanlığı Hizmetleri”nin uzmanlığına başvurun. Geleceğin parlak zihinlerini birlikte şekillendirelim.

    Yusuf YILMAZ

    Anaokulu Kurulum Uzmanı

    Diğer Yazılar