Binanın anaokuluna çevirmek için gerekli standartlaştırma işlemleri ile evrakların hazırlanması süreçlerini yönetiyoruz.
Anaokulu Prosedür Danışmanlığı Ne yaptığımızı ve ne için yaptığımızı biliyoruz.
Nasıl mı?
Anaokulu açmak için gerekli prosedür işlemlerinde iki aşamaya dikkat ediyoruz.
1- Binanın anaokulu olabilmesi için gerekli standartları inceliyoruz
2- Anaokulu ruhsatı alabilmek için evraklarımızın listesini oluşturuyoruz.
1. Standartları oluşturuyoruz.
Kontrol Ediyoruz
Binanın fiziksel koşullarının standartlara uygunluğunu kontrol ediyoruz. Yerleşim planını oluşturuyoruz. Yerleşim planınız var ise standartların uygunluğunu tespit ediyoruz.
Belirliyoruz
İnceleme sonunda, yerleşim planının hazırlanmasını ve beraberinde tadilat gerektiren durumları belirliyoruz. İhtiyaç durum listesini hazırlıyoruz ve bir sonraki aşamaya geçiyoruz.
Planlıyoruz
Anaokulu ruhsatını alabilmek için prosedür uygulama planı hazırlıyoruz. Ardından işlem sıralamamızı oluşturuyoruz ve MEB veya Sosyal Hizmetlere sunuyoruz.
Varacağı limanı bilmeyen yelkenci için, hiçbir rüzgar elverişli değildir.
ANAOKULU PROSEDÜRLERİ DANIŞMANLIĞI NELER MEVCUT?
2. Evraklarımızı Hazırlıyoruz
Listeliyoruz
İlgili kuruma teslim edilmek üzere evrak listemizi hazırlıyoruz.
Dosyalıyoruz
Evrak listemizde yer alan maddeleri sırasıyla gerçekleştirip dosyalıyoruz
Teslim Ediyoruz
Tamamladığımız evrakları anaokulu ise Milli Eğitim Bakanlığına, Kreş ve gündüz bakımevi ise AÇSH bakanlığına teslim ediyoruz.
Ruhsatınızı Alıyoruz
Evraklarımızı teslim ettikten sonra sorunsuz bir şekilde ruhsatımızı alıyoruz. Bir hizmetimizi daha başarı ile tamamlamaktan dolayı, işi doğru yapmanın gururunu yaşıyoruz.
Anaokulu Prosedürleri ve Kreş Prosedürleri Sorular ve cevaplar
Anaokulu açmak için gerekli standartların oluşturulması ve evraklarının hazırlanması süreci anaokulu prosedürleri işlemlerinin tamamını oluşturmaktadır. Eğer bilinçli bir çalışma yapıyorsak anaokulu açma prosedürleri zor değildir.
Evet. İşimiz sadece okul öncesi eğitim kurumları kurulumları ve danışmanlığını yaptığımızdan kaynaklı olarak tüm işlemlerini yapıyoruz. Kreş ve gündüz bakımevlerinin prosedürlerini Aile Bakanlığının standartlarına göre hazırlıyoruz.
Okul Öncesi Rehberlik Çalışmaları
Bilindiği üzere bir çok anaokulu ve kreşlerde psikolog bulunmaktadır. Okulda bulunan psikologların yaptığı çalışmala...